Dissertaties

  1. Home
  2. |
  3. Dissertaties

All services

Na jarenlang onderzoeken, analyseren en bevindingen onderbouwen is het tijd om te werken aan het schrijven en ontwerpen van uw dissertatie. Een belangrijk onderdeel als u wilt promoveren aan de universiteit en die felbegeerde doctorstitel wilt behalen. Een dissertatie schrijven is niet alleen spannend, maar ook erg mooi, aangezien hier al uw behaalde resultaten in terug komen.

Door dit levenswerk op bijzondere wijze vorm te geven met de juiste grafische ontwerpen, fonts, hoogwaardige materialen en professionele ondersteuning van ProefschriftMaken realiseert u een boekwerk waar u zonder twijfel trots op kunt zijn.

Wat is dissertatie?

De letterlijke dissertatie definitie omschrijft: “het creëren van een proefschrift om het doctoraat te behalen”. Wanneer u als student aan de universiteit wilt promoveren tot doctor en uw PhD wilt behalen, wordt u promovendus genoemd. U bent al goed op weg om uw doctoraat te behalen en dat doet u door een dissertatie te schrijven. Met de dissertatie doet u promotieonderzoek welke u moet gaan verdedigen om het doctoraat te kunnen behalen en de titel van PhD te mogen dragen.

Een dissertatie is dus een officieel onderzoek, verweven tot een boekwerk, waar veel tijd in gaat zitten. Eigenlijk kunt u het nu zien als uw levenswerk, dat u nu professioneel vorm gaat geven om indruk te maken op de commissie en waarmee u een officiële titel kunt behalen.

Een dissertatie schrijven: waar is het goed voor?

Een dissertatie schrijven wordt gedaan omdat u wilt bewijzen wat uw onderzoek waard is, en omdat u wilt promoveren aan de universiteit voor uw PhD als promovendus. Het is dus belangrijk dat u zich hierbij niet alleen richt op het schrijfproces, maar ook op de algehele vormgeving van het boekwerk.

Door veel aandacht te besteden aan de grafische kant van de dissertatie, wordt wat u geschreven hebt prettig leesbaar en krijgt het een professioneel uiterlijk. Denk aan de perfecte afwerking, unieke vormgeving en een omslag die iedereen triggert om deze uit de boekenkast te trekken.

De dissertatie schrijven is helemaal aan u, maar het professioneel vormgeven, drukken en afwerken: daar helpen wij u graag bij. Hier hebt u de juiste kennis en tools voor nodig, iets waar ProefschriftMaken u uitstekend bij ondersteunt.

Dissertatie drukken bij ProefschriftMaken

Dissertaties zijn het levenswerk van universitair opgeleide studenten, waar veel tijd en moeite in heeft gezeten én hoogstwaarschijnlijk veel passie. Een boekwerk maken met papier uit uw eigen printer of het laten drukken bij een lokale drukkerij zal u niet de gewenste professionaliteit bezorgen die u wenst. Wilt u een duurzaam, hoogwaardig en professionele dissertatie drukken met een ervaren en professionele vormgever aan uw zijde? Dan is ProefschriftMaken de oplossing.

Wij zorgen ervoor dat we samen met u een dissertatie drukken die perfect aansluit bij uw eigen smaak en even belangrijk: uw onderzoek. Zo creëren wij al jaren unieke lay-outs voor verschillende promovenda, zorgen we voor een unieke omslag die de boekinhoud optimaal vertaalt en houden we rekening met alle technische aspecten. Denk hierbij aan marges, illustraties, regelafstand, densiteit en meer om het drukken van dissertaties perfect uit te voeren, zonder dat het afdoet aan uw boekwerk.

Duurzaam drukwerk

ProefschriftMaken zorgt ervoor dat uw levenswerk in goede handen terechtkomt. Dit houdt in dat wij zorgvuldig omgaan met uw dissertatie. Dat betekent ook dat we tijdens de designfase en het drukproces rekening houden met het milieu. We werken enkel met duurzame materialen, zoals gerecyclede papiersoorten van extreem hoge kwaliteit. Daarnaast dragen we als organisatie ons steentje bij aan diverse goede doelen en projecten. Bij ons bent u dus verzekerd van duurzaam drukwerk voor dissertaties.

De essentie van grafische kwaliteit

De tijd die u besteed hebt aan een dissertatie schrijven moet beloond worden. Het verhaal van uw uitgebreide onderzoek is dan ook iets dat u professioneel naar buiten wilt brengen. Hierbij is niet alleen wát u vertelt heel belangrijk, maar zeker ook hóe u het vertelt. Zo is het essentieel om het omslag én het binnenwerk een uniek karakter te geven met hoogwaardig grafische vormgeving en een afwerking die perfect aansluit op het boekwerk.

Onze professionals, waaronder designers en technisch specialisten, weten als geen ander hoe ze om moeten gaan met professionele vormgeving van dissertaties of proefschriften. Hierbij gaan we altijd uit van de wensen van onze klant en werken we volgens een efficiënt stappenplan, zodat aan alle aspecten wordt gedacht.

Hoe gaat het in zijn werk?

Service en persoonlijke begeleiding gaan bij ons hand in hand. En dat is al zo vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt voor advies. Eerst zullen we met u om de tafel gaan zitten om uw wensen door te nemen. Deze lopen we door van A tot Z: van fonts tot afwerking en van omslag tot marges. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring in het ontwerpen, designen en drukken van dissertaties. We bieden dan ook talloze drukmogelijkheden en productiemethodes, zodat het past bij ieder budget.

Wanneer u tevreden bent over het resultaat, ontvangt u allereerst een proefdruk. Als deze volledig naar wens is, zullen we de gehele oplage drukken in de gewenste productiemethode.

Uw dissertatie drukken samen met ons? Vraag uw offerte aan!

Wilt u ervoor zorgen dat uw levenswerk het professionele uiterlijk krijgt die het verdient? Vraag snel een offerte aan en wij nemen contact met u op. We zullen uw dissertatie drukken zoals u dat wenst met een professionele service op maat.

Bereik ons eenvoudig door uw wensen in te vullen op ons contactformulier of door  een Whatsapp bericht te sturen.

Why ProefschriftMaken?

Group discounts

Free sample book

Years of experience

Own production

Full support in the printing process

Quality assurance

Personal advice

Locations throughout NL

Menu