Vrijblijvende offerte

Proefschrift drukken kosten

Voor u het weet is het al zover; het drukken van uw proefschrift. Na jaren gewerkt te hebben aan uw proefschrift, wordt het eindelijk gerealiseerd op papier. Bij ProefschriftMaken helpen we u graag om dit te bewerkstelligen naar uw wens. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan om te kijken naar de mogelijkheden voor het proefschrift drukken en de kosten. Iedere offerte is weer uniek, aangepast aan uw werk.

Bijdrage drukkosten proefschrift

Voor het drukken van uw proefschrift bieden wij u graag een bijdrage met drukkosten voor het proefschrift. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Een pagina meer of minder of het aantal boeken kan al invloed hebben op de prijs. Zo weet u zeker dat u een prijs op maat heeft. Wilt u graag meer informatie over de drukkosten van het proefschrift? Neem dan gerust contact op of vraag uw vrijblijvende offerte aan! 

Binnenwerk
Omslag
Gewenst aantal boeken
Publiceren
Persoonlijke informatie

 

Overig

 

 

Laat ons een vrijblijvende offerte voor je maken

Met onze scherpe tarieven en uitgebreide hulp en service kun je eigenlijk net zo goed je proefschrift gelijk bestellen. Maar neem de proef op de som en laat ons een vrijblijvende offerte voor je maken.

Ja stuur mij een offerte

Wij drukken o.a. voor de volgende universiteiten

Universiteit Wageningen Proefschrift
Proefschrift Erasmus Universiteit
Universiteit Tilburg
Vrije Universiteit
Universiteit Utrecht
Universiteit Amsterdam
Universiteit Twente
Universiteit Eindhoven
TU Delft
Universiteit Leiden
Universiteit Groningen
Universiteit Radbout
Universiteit Maastricht
Universiteit NWO

Volg ons: