Support for customers

 1. Home
 2. |
 3. Support for customers

Vragen?

Heeft u vragen over onderstaande uitleg of formulieren? Neem dan even contact op met uw accountmanager!

Aanleverinstructies bestanden (zonder opmaak)

De aanleverinstructies komen binnenkort op deze pagina.

 • Controleer voor elk aangeleverd bestand of deze voldoet aan de eisen volgens de checklist. Wilt u dat wij iets voor u opmaken? Geef dit dan tijdig aan, dit kost altijd een aantal werkdagen. Neem dan even contact met ons op!
 • Lever de bestanden aan met de volgende bestandsnotatie:
  • VoornaamAchternaam_thesis_V0.pdf
  • VoornaamAchternaam_cover_V0.pdf
  • VoornaamAchternaam_propositions_V0.pdf
 • Als u wijzigingen aanbrengt in uw bestanden, pas dan steeds het versienummer van het bestand aan, zodat steeds duidelijk is wat de meest recente versie van het bestand is en of er aanpassingen aan het bestand zijn gemaakt.
 • Vul het orderformulier in zodra de bestanden definitief zijn en gereed voor de proef.

Aanleverinstructies cover design

De aanleverinstructies komen binnenkort op deze pagina.

Prijs € 70,- excl. 9% BTW

Graag ontvangen wij uw wensen en beeldmateriaal voor uw omslag, zodat wij een concept kunnen maken en dat in overleg met u verder uitwerken. Denk hierbij aan kleurgebruik, lettertypen, positie, afbeelding etc. Ook kunt u een simpel voorbeeld maken in PowerPoint of een ander programma dan maken wij het na. Bij het namaken dienen wij het beeldmateriaal los aangeleverd te krijgen zodat wij dit kunnen verwerken in de opmaak. Let op bij deze optie maakt u zelf een voorbeeld die wij correct namaken en eventueel verrijken waar wij kunnen.

Passend beeldmateriaal kunt u vinden op

www.istockphoto.com
www.vanbeekimages.com
www.shutterstock.com

Mocht u op een van deze websites een passende afbeelding vinden kunt u het fotonummer of link naar ons mailen en schaffen wij het correcte formaat voor u aan. De extra kosten hiervoor zijn € 35,- exclusief 9% BTW, deze vindt u terug op de orderbevestiging en de factuur.

U kunt uw wensen en beeldmateriaal mailen naar info@proefschriftmaken.nl sturen, dan wordt het zo spoedig mogelijk door één van onze ontwerpers opgepakt!

Samenvatting:

Wensen worden door u aangeleverd in tekst of voorbeeld
Beeldmateriaal wordt bijgeleverd of fotonummer van stocksite
Tekst van de voorkant, rug en achterkant in Word aanleveren
Wij voegen dit samen tot een grafisch en druktechnisch correcte omslag

Mocht u geen ideeën of beeldmateriaal hebben kunnen wij ook een omslag voor u ontwerpen, u kunt dan kiezen voor het Omslag Ontwerp Creatief Pakket van € 220,- excl. 9% BTW

Let op: Na akkoord op een concept word dit door onze ontwerper in overleg met u verder uitgewerkt. Mocht u hierna toch een ander idee hebben, en een nieuw concept en uitwerking willen, berekenen wij u hiervoor opnieuw € 50,- excl. 9% BTW.

Aanleverinstructies opmaak binnenwerk

De aanleverinstructies komen binnenkort op deze pagina.

Voor € 75,- voegen wij één van de onderstaande elementen toe aan uw PDF. Kiest u twee onderdelen dan wordt de prijs € 150,- Bij drie onderdelen krijgt u een aangepaste prijs van € 175,-

Bladwijzers (tabjes)
Kop- en voettekst
Titelpagina’s van de hoofdstukken

De stijl hiervan kunt u kiezen uit een van onze stramienen1 of zelf aanleveren dan maken we deze na.

Het is de bedoeling dat het PDF document van het gehele proefschrift compleet word aangeleverd.

Mocht u na de proef nog wijzigingen hebben, geef dan aan bij het toesturen van de nieuwe PDF, dat de elementen opnieuw toegevoegd moeten worden.

Menu