Gratis proefboek

Eigen productie

Persoonlijk advies

Jarenlange ervaring

Een proefschrift laten produceren en uitgeven

Een proefschrift laten produceren en uitgeven

Uw verdediging komt in zicht. U hebt jaren van onderzoek achter de rug. Nu nog de puntjes op de ‘i’. Dan wilt u een specialist die uw proefschrift perfect aflevert! ProefschriftMaken is dé partij om u te helpen van uw proefschrift een prachtig boek te maken.

Specialisatie in proefschriften

Sinds 2017 timmeren we hard aan de weg om de grootste proefschrift-producent te worden. Met jaarlijks ruim 1.200 producties, zijn wij dan ook marktleider in Nederland. Wij focussen ons enkel op proefschriften. Omdat de behoeften van promovendi zeer uiteenlopend zijn, is deze specialisatie ook echt nodig. Wij begeleiden onze klanten door het gehele proces. We bespreken de wensen, verzorgen de opmaak en regelen de productie. Vervolgens kunnen we uw boeken overal ter wereld bezorgen.

Service op maat voor promovendi

Het team van ProefschriftMaken omvat verschillende disciplines. Iedere klant krijgt een contactpersoon toegewezen die u het gehele proces zal begeleiden. U wordt geholpen door specialisten binnen de verschillende processen van de productie van uw proefschrift. Druktechnische kwaliteit van de bestanden worden gecontroleerd en samen met u wordt ervoor gezorgd dat alle bestanden optimaal zijn voordat er iets in productie gaat. Daarnaast hebben we vormgevers in huis. Dus als u een unieke cover wilt of wensen hebt voor het binnenwerk, kunnen wij dat regelen. Ook hebben wij een groot netwerk van externe designers die de meest uiteenlopende wensen kunnen verwezenlijken.

Productie van uw proefschrift

Door de nieuwste technologieën op het gebied van print-on-demand kunnen wij altijd uw boeken produceren in elke gewenste oplage. Dit geeft ons de mogelijkheid de proef af te werken als een echt boek, zodat u er nog een keer goed doorheen kan lopen en de zekerheid hebt dat dit echt is wat u wilt voordat we de daadwerkelijke order starten. Ook bekijken wij welke productiewijze, toner of inkjet, het beste past bij uw proefschrift en passen ons aanbod hierop aan. Bij ons weet u zeker dat u niet te veel betaalt als dat niet nodig is, maar wel de maximaal haalbare afdrukkwaliteit krijgt als dat wel zo is.

Publicatie van uw proefschrift

Print-on-demand geeft ook de mogelijkheid om uw onderzoek uit te geven via Bol en Amazon. Wanneer het boek online besteld wordt, start bij ons de productie. Hierdoor hoeft u zelf geen voorraden in te slaan! Daarnaast bieden wij meer dan alleen print-producties. Denk aan digitale publicaties voor tablet en telefoon of open source publiceren online.

ProefschriftMaken heeft alles onder een dak! Bent u geïnteresseerd, of heeft u vragen over hoe we u kunnen helpen?

Wij zijn te bereiken via 030-2006189, of stuur een mailtje naar info@proefschriftmaken.nl. Daarnaast kunt u ons op afspraak bezoeken op één van onze kantoren die u kunt vinden op onze contactpagina.

Lees ook deze berichten

Waarom kiezen voor
ProefschriftMaken?

Groepskortingen

Volledige ondersteuning bij het drukproces

Locaties door heel NL

Menu