Readerservice

  1. Home
  2. |
  3. Readerservice

Readerservice-shop van ProefschriftMaken

Bij ProefschriftMaken ben je niet alleen aan het juiste adres voor de productie van proefschriften; we kunnen je ook ondersteunen bij de productie van readers of syllabi en het ontwikkelen van een readerservice-shop. Er komt veel kijken bij de productie van syllabi en readers en we snappen daarom dat er niet altijd genoeg tijd voor alle werkzaamheden is. Zo moet er bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de doorlooptijd, de inhoud, de auteursrechten en de opmaak in de eigen huisstijl. Ook de distributie en facturering nemen veel tijd in beslag. Daarom nemen wij dit hele pakket aan werkzaamheden voor de productie van readers graag van je over.

WUR Readershop

Wij hebben inmiddels al een readershop live gezet: de WUR Readershop. Dit is een service die wij aan de Wageningen University & Research (WUR) bieden. Neem gerust eens een kijkje in de WUR Readershop! Ook hier zorgen we voor het gehele traject inzake de productie van readers, zodat onze klant meer tijd over heeft voor de kerntaak: goed onderwijs bieden. Maar wat bieden wij nou precies aan als we het hebben over de productie van syllabi? Hieronder lees je wat je allemaal van ons kunt verwachten:

  • Readerservice: dit is een online omgeving waar leraren en coördinatoren readers kunnen aanmaken. Na het aanmaken kunnen zij een digitale proef van de reader checken en deze bij akkoord beschikbaar maken voor studenten.
  • Readershop: dit is een webshop waar studenten de benodigde readers kunnen bestellen en vervolgens ook betalen.
  • Productie en verzending van de readers volgens het print-on-demand-principe: de productie van de reader wordt gestart zodra deze is besteld. Daarnaast wordt hij uiteraard ook direct rechtstreeks verzonden wanneer hij klaar is.

Professionele Readers, zonder gedoe!

De voordelen van een readerservice-shop

Er gaan veel voordelen gepaard met de hulp bij de productie van readers en het hebben van een readerservice-shop. Zo bespaar je zelf tijd en geld en heb je 24/7 inzicht in het productie- en distributieproces. Daarnaast betaalt niet jouw organisatie, maar juist de student de reader en heb je zelf niet te maken met facturering en debiteurenbeheer. Ook goed om te weten, is dat we bij de productie van syllabi en readers alles in jouw eigen huisstijl kunnen maken. Je kunt vertrouwen op professionele ondersteuning en daarnaast heb je één aanspreekpunt, zodat alles te allen tijde duidelijk is en blijft.

Naast de voordelen van de readerservice-shop voor jouw organisatie, zijn er vanzelfsprekend ook voordelen voor de studenten. De readers en syllabi worden bijvoorbeeld snel thuisbezorgd, wat voor studenten meestal een behoorlijke pré is. Daarnaast is er sprake van een scherpe prijs en daar worden studenten natuurlijk altijd blij van, en staat alles op één factuur. Tenslotte is het ook fijn om te weten dat er diverse betaalmogelijkheden zijn, zoals iDEAL en creditcard. Bovendien kan er in termijnen worden betaald.

Interesse in een readerservice-shop? Neem dan contact met ons op!

Heb je behoefte aan hulp bij de productie van syllabi en readers, waarbij we jou tijdens het gehele traject ondersteunen? Dan kan je uiteraard altijd een adviesgesprek bij ons aanvragen, zodat we je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden voor een readershop en alles wat je nog meer wilt weten. Het beste is om direct contact op te nemen met Ben Riezouw, onze readerservice-adviseur. Hij is telefonisch te bereiken via 030 200 6929, of per e-mail via readerservice@proefschriftmaken.nl, zodat we samen kunnen kijken of we aan jouw wensen en behoeften kunnen voldoen.

Menu