Publiceren

  1. Home
  2. |
  3. Publiceren

All services

ProefschriftMaken en Global Academic Press slaan handen ineen

Vanaf 1 augustus zijn ProefschriftMaken en Global Academic Press officieel partners. Dit houdt in dat beide partijen hun diensten complementair zullen aanbieden. ProefschriftMaken is al jaren de specialist op het gebied van vormgeven en drukken van proefschriften, terwijl Global Academic Press zich heeft gespecialiseerd in het publiceren van wetenschappelijke content.

De samenwerking is voor de manager van ProefschriftMaken, Ben Riezouw, een langverwachte mijlpaal: ‘Dit is een bijzonder moment. We kunnen onze promovendi nu het gehele pakket aanbieden. Publiceren blijft een vak apart. Dit laten we graag aan de experts over.’

Met Global Academic Press bieden wij jou het volgende pakket:

ISBN registratie (indien dit niet via ProefschriftMaken is gedaan)Proefschrift omzetten naar handelseditie: Dit houdt in dat we de pagina’s die betrekking hebben op de promotie verwijderen. Het gaat om o.a. promotiepagina, portfolio, cv en dankwoord. De eerste pagina’s in het boek worden vervangen door een standaard opbouw en colofon.

De omslag wordt voorzien van een flaptekst (een korte samenvatting van het boek). De omslag wordt ook voorzien van een barcode en logo van Global Academic Press. De uitgave wordt aangemeld bij het Centraal Boekhuis, waardoor het automatisch verkrijgbaar wordt bij bol.com, Bruna, de webshop van Global Academic Press en de boekhandel. U krijgt een jaarlijks verkoopoverzicht. U krijg ook 10% royalty’s van de verkoopprijs.

De eenmalige kosten zijn € 195,- excl. 9% btw. Bekijk de huidige uitgaven via de webshop van www.globalacademicpress.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met GAP via: info@globalacademicpress.com.

Waarom kiezen voor
ProefschriftMaken?

Groepskortingen

Gratis proefboek

Jarenlange ervaring

Eigen productie

Volledige ondersteuning bij het drukproces

Kwaliteitsgarantie

Persoonlijk advies

Locaties door heel NL

Menu