Leiden

  1. Home
  2. |
  3. Leiden

Printen Universiteit Leiden

Bent u de laatste loodjes aan het leggen van uw proefschrift aan de Universiteit Leiden? Dan is het bijna tijd om uw proefschrift te laten printen. ProefschriftMaken neemt deze volledige zorg voor u uit handen. Wij bieden professionele begeleiding bij de opmaak van uw proefschrift en het drukken hiervan. Het is voor ons van belang dat uw ideale proefschrift wordt geprint in Leiden.

Uw proefschrift printen in Leiden?

ProefschriftMaken is een full servicebedrijf gespecialiseerd in de opmaak en het drukken van proefschriften in Leiden. Bij de opmaak en het printen van uw proefschrift worden diverse keuzes aan u blootgesteld. Onze specialisten bieden u persoonlijke begeleiding tijdens dit proces. U dient onder andere keuzes te maken over: de drukmethode, dubbelzijdig of enkelzijdig, verhouding kleur/zwart-wit en het papiersoort. Hierbij kunt u ook nog eens kiezen uit mat of glans laminaat. Door middel van onze jarenlange ervaring binnen deze branche leveren wij de hoogste kwaliteit. Alle keuzes die u maakt hebben betrekking op de kosten van het printen van uw proefschrift. Dit betekent dat u de kosten dus zo hoog of laag mogelijk kunt maken als u zelf wilt.

Proefschrift printen Leiden

Wij kunnen u helpen bij de ontwikkeling van het opmaken en printen van uw proefschrift. Wij hopen dat door onze hulp, u gerust bent. Wij weten dat bij een proefschrift veel zorgen en stress komt kijken, want een proefschrift is wel belangrijk, na vier jaar hard werken wilt u natuurlijk ook dat het er professioneel eruit komt te zien. In onze vestiging in Leiden staat Ben Riezouw een van onze Thesis Consultants voor u klaar!

Opmaak van uw proefschrift

Heeft u zelf al nagedacht over de opmaak van uw proefschrift of nog helemaal niet? Dan kan Proefschriftmaken u hierbij helpen. We kijken goed naar het onderwerp van uw proefschrift en ontwerpen hier een passende omslag en opmaak bij. Deze opmaak verwerken we ook in uw tabellen en afbeeldingen, zodat uw gehele proefschrift dezelfde look heeft. Dit zorgt ervoor dat uw proefschrift er verzorgd en aantrekkelijk uitziet. Alles gebeurt natuurlijk samen met u in goed overleg. We kunnen u voorzien van advies over de stijl en mogelijke toepassingen van kleuren.

Proefschrift laten printen in Leiden?

Heeft u nog vragen over het printen van uw proefschrift in Leiden? Of wilt u meer weten over ProefschriftMaken zelf? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op +3171 2001049. Stuurt u liever een e-mail? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@proefschriftmaken.nl. Wij staan paraat!

Proefschrift Maken Leiden
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
Daniele SpinozziDaniele Spinozzi
15:34 02 Nov 20
I was extremely satisfied by the services offered by Proefschriftmaken! I had to print my PhD thesis and they provided all the help, from layout to cover, and the maximum flexibility given the very tight schedule that I had. Everyone including me is really loving the final result!
js_loader
Menu