Eindhoven

  1. Home
  2. |
  3. Eindhoven

TU/e printen

Bent u druk bezig met uw proefschrift en zoekt u een partij om uw proefschrift te laten opmaken en printen? Dan bent u bij ProefschriftMaken aan het juiste adres. We zijn een full servicebedrijf gespecialiseerd in het drukken van proefschriften. Tijdens dit proces voorzien wij u van persoonlijke begeleiding, zodat uw proefschrift volledig naar wens is. Wij ondersteunen u met alle facetten van het printen van uw proefschrift in Eindhoven. Doormiddel van onze ervaring en kennis bieden wij u de hoogste kwaliteit. Onze locatie is ideaal voor alle Technische Universiteit studenten in Eindhoven. Wij assisteren vele studenten van de TU Eindhoven met het printen van hun proefschriften We zorgen ervoor dat het proces van het printen van uw proefschrift geheel vlekkeloos verloopt. Uw proefschrift printen in Eindhoven is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Eindhoven printen

Uw proefschrift moet er volledig naar uw wensen uit komen te zien. Een aantrekkelijke opmaak en diverse drukmethode dragen hier een belangrijk steentje aan bij. Voor het printen van uw proefschrift in Eindhoven heeft u keuze uit toner, inkjet en offset printen. Daarnaast kunt u zelf de verhouding kleur/zwart-wit van uw proefschrift bepalen. Heeft u al nagedacht over dubbel of enkelzijdig printen? Al uw voorkeuren worden toegepast op de opmaak en het printen van uw proefschrift. Tijdens dit proces wordt u begeleid door een van onze experts. Zij kunnen u voorzien van advies en feedback. We beschikken over de juiste kennis om uw proefschrift TU Eindhoven te printen.

Opmaak proefschrift 

Het is van belang om bij uw beoordelaars een goede eerste indruk achter te laten. De omslag van uw proefschrift is hiermee een belangrijk onderdeel. Uw esthetische keuzes geven uw beoordelaars namelijk een positieve indruk over de zorgvuldigheid van uw werk. Door middel van een aantrekkelijke omslag en de gehele opmaak van uw proefschrift staat u dus al een punt voor. De grafische ontwerpers van ProefschriftMaken staan voor u klaar om een aantrekkelijke omslag te ontwerpen.

Vragen over ProefschriftMaken?   

Heeft u nog vragen over uw proefschrift laten printen in Eindhoven? Of wilt u meer weten over ProefschriftMaken zelf? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 40 2092069. Stuurt u liever een e-mail? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@proefschriftmaken.nl. Wij staan klaar om uw proefschrift te printen in Eindhoven!

Menu