Proefschrift drukken Tilburg

  1. Home
  2. |
  3. Proefschrift drukken Tilburg

Proefschrift printen Tilburg

Bezig met de afronding van uw proefschrift en op zoek naar een plek om hem te printen in Tilburg? Dan is het goed dat u bij ProefschriftMaken beland bent. Na al uw harde werken wilt u dat uw proefschrift er op en top verzorgd uitziet. Natuurlijk kunt u gebruik maken van de faciliteiten aan de Tilburg University voor het printen van uw proefschrift, maar u kunt ook kiezen voor professionele begeleiding bij de opmaak en het drukken. Door de juiste finishing touch onderscheidt u zich van uw medestudenten.

Wat wij u bieden

ProefschriftMaken is dé expert om uw proefschrift te laten opmaken en printen in Tilburg. Er vallen meer keuzes te maken dan u op het eerste gezicht misschien zou verwachten. Onze expert Jordi Bolink staat voor u klaar om samen het hele proces te doorlopen.

Er worden keuzes gemaakt over:

·        de drukmethode

·        de papiersoort

·        dubbelzijdig of enkelzijdig

·        de verhouding kleur/zwart-wit

·        mat of glans laminaat

We maken gebruik van drie drukmethoden met ieder hun unieke eigenschappen, namelijk inkjet, toner en offset printen. Daarnaast hebben we keuze uit verscheidene papiersoorten. Uw keuze voor drukmethode en papiersoort bepalen de indruk die uw proefschrift maakt op de lezer.

De juiste opmaak bij uw onderwerp

U wilt uw proefshcrift printen in Tilburg, maar heeft u ook nagedacht over het laten verzorgen van de opmaak? Of u nu een proefschrift schrijft in de richting business, economie, recht of psychologie, wij creëren samen met u een passende opmaak. Misschien heeft u al afbeeldingen en tabellen verzameld die we als uitgangspunt kunnen gebruiken. Onze expert gaat samen met u op zoek naar de juiste kleuren en stijl voor zowel de omslag als de opmaak van de tekst.

Printen Tilburg: bezoek de Talent Square

Wilt u met eigen ogen zien wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom bij ons langs. U kunt dan voorbeelden bekijken van proefschriften waarvan wij de opmaak en druk verzorgd hebben. Ook kunt u het effect van onze verschillende drukmethodes bekijken en de structuur van onze papiersoorten voelen om te ontdekken welke het beste bij uw werk past. Heeft u nog vragen over het printen bij ons in Tilburg? We zijn bereikbaar op +31 13 2077644 of vul ons contactformulier in.

Menu