Proefschrift opmaken

 1. Home
 2. |
 3. Proefschrift opmaken

Proefschrift opmaken

Uw proefschrift laten opmaken? Kies dan voor ProefschriftMaken! Ons team van grafische designers is u graag van dienst, wanneer u het proefschrift creatief wilt laten opmaken. Hierbij kan gedacht worden aan de pagina-indeling en de tabellen, maar ook aan de cover van de thesis. Wanneer u zelf al een idee in gedachten heeft, is het mogelijk om met onze grafische experts in gesprek te gaan, zodat al uw wensen en ideeën op papier gezet kunnen worden.

De juiste opmaak van uw proefschrift

Na een intensief wetenschappelijk onderzoek, wilt u dit natuurlijk mooi en in stijl (laten) opmaken. Kortom, een mooie en sprekende ‘finishing touch’. Na vier jaar hard werken komt dit allemaal samen in een prachtig samengesteld document, dat een gelijkwaardige opmaak verdiend.

Een proefschrift opmaken is dan ook een werkzaamheid waar genoeg aandacht en tijd aan besteed moet worden. Allereerst is het voor ons belangrijk om te weten wat u precies verwacht en hoe u wilt dat de thesis eruit komt te zien. Op basis daarvan komen onze grafisch experts met een passend en creatief voorstel. Voor zowel de omslag van uw proefschrift, als voor het binnenwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

De voordelen van een uniek opgemaakt proefschrift

De voordelen van een proefschrift dat op basis van uw specifieke wensen en voorkeuren is opgemaakt zijn aanzienlijk. Allereerst de omslag, een stijlvolle omslag geeft direct een goede indruk en kan veel indruk maken. Zie de omslag van uw proefschrift als de eerste indruk. Hier heeft u maar één kans voor en voor uw proefschrift geldt hetzelfde.

De mogelijkheden van een proefschrift omslag opmaken

Als u kiest voor ProefschriftMaken heeft u twee verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen voor het omslag van uw proefschrift. De eerste is de standaardoptie. Hiervoor ontvangen wij graag alle wensen en het beeldmateriaal voor de omslag. Hierna kan er door ons een concept gemaakt worden, dat in overleg verder wordt uitgewerkt. Wilt u zelf een simpel voorbeeld maken? Dan is dat ook mogelijk! Wanneer wij dit proefschrift opmaken, ontvangen wij al het beeldmateriaal graag los, zodat dit verwerkt kan worden in de opmaak van het proefschrift.

De tweede optie is het creatief ontwerp voor het omslag. Hierbij levert u een samenvatting of idee en kunt u samen met de vormgever aan de slag gaan voor het creëren van het omslag!

Proefschrift binnenwerk laten opmaken

Voor het opmaken van het binnenwerk heeft u bij ProefschriftMaken drie verschillende mogelijkheden. De eerste optie voor het proefschrift ontwerp, is de opmaak van de basiselementen. Een element kan zijn kop- en/of voettekst, de bladwijzers, tabs of titelpagina’s.

De tweede optie is de standaardopmaak (maximaal 256 pagina’s, 80 figuren), hierbij worden de volgende elementen opgemaakt volgens het gekozen stramien:

 • Lettertype en lettergrootte
 • Regelafstand
 • Opmaak van de koppen
 • Titelpagina’s van de hoofdstukken
 • Bladwijzers
 • Inhoudsopgave
 • Kop- en voetteksten
 • Tabellen
 • Figuren

De derde optie is de creatieve opmaak van het proefschrift. Hierbij kunnen wij het volledige binnenwerk naar eigen idee en wens voor u opmaken. Alles is mogelijk en niets is te gek. Onze grafische experts kunnen alles verwerken in de lay-out idee die u uitkiest. Op die manier wordt er een uniek werk opgeleverd, dat exact aansluit bij uw proefschrift.

Proefschrift lay-out: keuze uit diverse stramienen

Bij ProefschriftMaken heeft u de keuze uit vijf verschillende stijlen, waarin de thesis gevormd kan worden. Hierbij zit er verschil in de lettertypen (met schreef of schreefloos), de kop- en voettekst, de tabellen en de bladwijzers (tabs). Op die manier kan ProefschriftMaken u voorzien van een persoonlijk en uniek voorstel.

Proefschrift laten opmaken en ontwerpen door ProefschriftMaken

Uw proefschrift ontwerpen en opmaken? Ons team is u graag van dienst! Het ontwerp van een proefschrift moet al uw harde werk ten goede doen. Daarom is het van groot belang dat het gehele proefschrift ontwerp tot een mooi persoonlijk geheel vormt. Naast de omslag van uw proefschrift kunnen wij u ook verder helpen met de lay-out, illustraties, drukwerkbegeleiding en nog veel meer.

Het proces van het ontwerp van uw proefschrift moet voornamelijk een leuk proces zijn. Zo gaan u en ons team er gezamenlijk voor zitten om het ontwerp de uitstraling te geven die het meest bij u en uw onderzoek past. Het resultaat: een compleet boek vol met uw werk.

Door gebruik te maken van onze diensten nemen we ook gelijk een stuk lasten van uw schouders af. De laatste punten in het promotietraject kunnen voor veel stress zorgen. Zo moet u aan alles denken; papiersoorten, drukkerijen, en drukformaten. Dit nemen wij graag voor u over zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent.

Mocht u geïnteresseerd zijn vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via info@proefschriftmaken.nl.

Menu