Proefschrift

  1. Home
  2. |
  3. Proefschrift

Een proefschrift laten opmaken en drukken doet u bij ProefschriftMaken! Het eind van uw onderzoek is in zicht, nu wordt het tijd om uw proefschrift te laten drukken. Naast het laten drukken van proefschriften, bent u ook bij ons aan het juiste adres voor digitale producties, denk hierbij aan eBooks en ePubs.

ProefschriftMaken heeft een uitgebreide service als het gaat om opmaken en drukken van de proefschriften. U bent zelf volledig vrij in de keuzes wat betreft vormgeving, het papier en de druk, maar wij staan u bij waar het nodig is. Onze handleiding is gratis te bestellen. Hierin zijn verschillende tips, tricks en de meest gekozen papiersoorten verwerkt. Op deze manier krijgt u een goed beeld van wat wel en niet bij uw proefschrift past.

Proefschrift laten opmaken en drukken

Een proefschrift of digitale publicatie kunt u laten opmaken of drukken bij ProefschriftMaken. Wilt u dat de opmaak ook door ons wordt verzorgd? Dat kan! Wij ontvangen dan graag uw wensen en beeldmateriaal. Ook is het mogelijk om samen met onze vormgever in gesprek te gaan om het één en ander voor de opmaak te bespreken.

Proefschrift layout

De presentatie en uitstraling van uw proefschrift is ontzettend belangrijk. Door gebruik te maken van de juiste kleuren, indeling en vormgeving komt uw proefschrift nog beter tot zijn recht. Onze grafisch vormgevers gaan graag met u in gesprek om al uw wensen voor de layout van uw proefschrift te bespreken. Wij houden rekening met een passende indeling en kleurcombinatie voor een professionele presentatie. Daarbij zorgen wij ervoor dat alle kleur- en drukinstellingen om uw proefschrift te maken goed staan. Het komt vaak voor dat de kleurinstelling van zelf opgemaakte drukbestanden verkeerd staat ingesteld, met als gevolg kleurverschil en in sommige gevallen belangrijke informatie die buiten de drukmarges is gepositioneerd.  Neem daarom dus geen risico en laat ons uw proefschrift layout maken en drukken.

Digitaal proefschrift opmaken

Digitale proefschriften bieden veel voordelen en mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk geanimeerde en visuele aspecten toe te voegen om uw proefschrift nog levendiger te maken. Hierbij is het echter wel noodzaak dat u de layout en ontwerp van uw digitale proefschrift goed in elkaar zet. Ook sommige digitale functies kunnen een uitdaging vormen bij het opmaken van uw proefschrift. Onze ervaren grafisch vormgevers kunnen u hiermee helpen.

Kiest u voor een digitale publicatie? Dan zijn er diverse mogelijkheden die leiden tot hét perfecte eindresultaat:

  • Ebook – digitale versie van een boek, hierbij is het ook mogelijk om animatievideo’s weer te geven
  • Hyperlinked PDF – hierbij wordt de inhoudsopgave voorzien van hyperlinks
  • Epub basis – een ePub kan geopend worden in iBooks of Adobe Digital Editions en gelezen worden op een eReader
  • Epub applicatie – bij de app versie van een ePub kan de weergave van de publicatie naar wens worden ingesteld door de lezer. Daarnaast kan er audio en video toegevoegd worden.

De Drukkerij voor uw proefschrift

Een proefschrift drukken kan op drie verschillende manieren gedaan worden: inkjet, toner of offset. Als drukkerij voor uw proefschrift streven we altijd naar de hoogste kwaliteit. Om het beste resultaat te verkrijgen beoordelen we eerst het binnenwerk van het proefschrift, waarna we bepalen welke drukmethode het beste past. Ook bieden wij diverse papiersoorten waarop wij uw proefschrift kunnen drukken. Het is hierbij mogelijk om de verschillende soorten papier even vast te houden en te voelen. U kunt dan zelf bepalen welke soort het beste past bij uw proefschrift alvorens wij deze voor u drukken.

Extra taalcontrole bij het maken van uw proefschrift

Naast een prachtige opmaak en indeling van uw proefschrift, is taal een erg belangrijk onderdeel. Het komt veel voor dat de focus na verloop van tijd verloren gaat. Naast het drukken van uw proefschrift en verzorgen van de layout, kunnen wij u ook helpen bij een taalcontrole door taaldeskundigen die ervaring hebben met academische teksten. Zij kijken naar taal, formulering, structuur, rode draad en correcte bronvermelding. Alle taal editors waarmee wij werken zijn native speakers. Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u dit bij de offerte aanvraag aangeven.

Proefschrift drukken en opmaken bij ProefschriftMaken

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het maken van uw proefschrift! Ook kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 030-200 61 89 of kom gerust langs bij een van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Wageningen.

Menu