Waarom ProefschriftMaken? Scherpe prijzen, Proef als afgewerkt boek, Gehele proces persoonlijk begeleid, Landelijke dekking, Groepskorting, Een PERFECT proefschrift

Proefschrift met kwaliteitsgarantie
Proefschrift

met kwaliteitsgarantie.

Beste prijs proefschrift
Passend aanbod

voor ieder budget.

Gartis proefschrift
Gratis

proefboek.

Advies bij proefschrift
Persoonlijk

advies.

Proefschrift drukken met hoge kwaliteit

ProefschriftMaken is een full servicebedrijf gespecialiseerd in het drukken van proefschriften. Wij zorgen ervoor dat u persoonlijk begeleid wordt tijdens het gehele proces, zodat het proefschrift precies naar uw wens zal zijn. Wij kunnen u helpen met alle facetten van het proefschrift printen. Het ontwerpen, de lay-out, technische ondersteuning, het geven van feedback én we geven advies over hoe we het drukken van het proefschrift kunnen optimaliseren. En dat allemaal onder één dak. Met onze ervaring en kennis kijken we graag met u mee om ook uw proefschrift te printen met de hoogste kwaliteit, alleen zo verkrijgt u de beste kwaliteit voor het promoveren. Wat kunnen we voor u doen?

Met persoonlijk begeleiding gaan wij uw proefschrift drukken

Bij ons staat de persoonlijke begeleiding en service hoog in het vaandel. Uw wens is voor ons het belangrijkste en daarom ook de focus. Door onze specialisatie in proefschriften kunnen we u tijdens het proces op alle vlakken begeleiden. Ga met onze ontwerpers om de tafel om u te laten adviseren over de lay-out en het omslag. De eerste indruk telt tenslotte, dus daar wilt u veel aandacht aan besteden. Zodra alles definitief is kunnen wij het proefschrift printen. We maken eerst een proefdruk volledig in boekvorm zodat u die kunt inzien voordat wij uw proefschrift drukken. Dankzij ons grote aanbod aan productiemethodes kunnen wij voor alle wensen, behoeftes en budgetten een passend aanbod doen. Hoe u het ook wilt hebben, wij gaan voor u het perfecte proefschrift drukken. 

Waarom ProefschriftMaken?

  • Een reviewscore van 9.3 bij Kiyoh
  • Volledige ondersteuning bij het drukproces
  • Kwaliteitsgarantie
  • Persoonlijk advies
  • Locaties door heel NL
  • Groepskortingen
  • Gratis proefboek
  • Jarenlange ervaring
  • Eigen productie

Ja, neem contact met mij op!

Superb service. Prettige ondersteuning in het hele proces van keuzes, opmaak en drukken. Top en aan te beleven! Het proefschrift is zo mooi geworden.

Marjolein - Hogeschool van Amsterdam/ UvA

Efficient, good service, professional

Y. Zhang - Wageningen

Ontzettend goede communicatie, zeer flexibel! Ze houden zich erg goed aan planningen. Ik was soms de enige die de boel wat vertraagde. En het eindresultaat was een mooi boekje.

Maartje Goorden - Eramus universiteit

Very nice, they just take care of everything, and give proper suggestions, fast responding, efficient..

Tao - Wageningen

Wonderful staff and perfect service! Proefschriftmaken is a very professional company, they know what exactly I need for printing a dissertation in the Netherlands. The staff helped me to set up a very clear and efficient schedule and guided me step by step by step going through that.

Xiao - Leiden

snelle en goede werkwijze

Meino Smit - Wageningen University & Research

Persoonlijke benadering

Birgit Dekkers - WUR

Ze denken echt mee met wat je wensen zijn. Eventuele foutjes worden snel hersteld en de communicatie is uitstekend.

Ingrid - Wageningen University

Ik moest op afstand mijn proefschrift printen omdat ik in Malawi woon. De communicatie verliep erg goed en ik kreeg altijd binnen een dag (en vaak zelfs binnen een paar minuten) antwoord op mijn vragen. Ik was heel tevreden en had op tijd mijn proefschriften in handen. Alles zag er erg goed uit en de boekjes waren van hoge kwaliteit. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

Daniel van Vugt - Wageningen/PPS & International Potato Center Malawi

- Goede service - Prettig en snel contact - Prijs

- Universiteit Leiden / LACDR

Een proefschrift laten maken in 4 stappen

loading...

Laat ons een vrijblijvende offerte voor je proefschrift maken

Met onze scherpe tarieven en uitgebreide hulp en service kun je eigenlijk net zo goed je proefschrift gelijk bestellen. Maar neem de proef op de som en laat ons een vrijblijvende offerte voor je maken.

Ja stuur mij een offerte

Wij drukken o.a. voor de volgende universiteiten

Universiteit Wageningen Proefschrift
Proefschrift Erasmus Universiteit
Universiteit Tilburg
Vrije Universiteit
Universiteit Utrecht
Universiteit Amsterdam
Universiteit Twente
Universiteit Eindhoven
TU Delft
Universiteit Leiden
Universiteit Groningen
Universiteit Radbout
Universiteit Maastricht
Universiteit NWO

Volg ons: